LG tv resetten

Je kunt je LG smart tv via de instellingen terugzetten naar fabrieksinstellingen. Zo wordt de televisie gereset naar de beginwaarde, zoals de tv uit de fabriek afgeleverd wordt. Dit kan handig zijn wanneer je problemen ervaart met de smart tv of wanneer je alle accounts en gegevens van de tv wilt verwijderen (bijvoorbeeld als je de tv gaat verkopen).

Heb je problemen met een specifieke app, of wil je een app verwijderen? Kijk dan op de pagina: Hoe verwijder ik een app? (LG WebOS)

LG smart-tv (WebOS)

De LG tv kan volledig worden gereset, waarna alle instellingen van de tv naar de beginwaarden worden gezet (fabrieksinstellingen). Volg de stappen hieronder als je de tv volledig wilt resetten.

Stap 1: Klik op de ‘Home’ knop (het huisje) op de afstandbediening.

LG Home

Stap 2: Klik op instellingen (het tandwiel rechtsboven in het scherm)

Stap 3: Navigeer je naar de onderste optie van het uitklap menu genaamd ‘Alle instellingen’ (de drie puntjes onder elkaar). Klik hierna op de ‘OK’ button op de afstandbediening.

Stap 4: Navigeer naar beneden en klik op ‘Algemeen’.

Stap 5: Navigeer opnieuw naar beneden met de pijltjes op de afstandbediening en klik op: ‘Terugzetten op begininstellingen’.

Stap 6: Bevestig de keuze omtrent het verwijderen van alle inhoudt van de tv. Hierna is je tv teruggezet naar de begininstellingen.